Kedves bennlakó Hallgatók!

Van néhány aktuális kérdés, amelyről szeretnénk tájékoztatni Önöket.

1,
Azon hallgatók, akiknek vizsgájuk vagy gyakorlatuk van a szerződésünk lejárta, azaz 2022.06.20 után a korábbi évekhez hasonlóan természetesen maradhatnak szobájukban külön térítés nélkül a hónap végéig.
Azon hallgatók, akik a szerződés lejártáig vizsgáikkal végeznek, és hamarabb szeretnének kiköltözni, június 10-től lesz erre lehetőségük. A férőhely/szoba visszaadására a korábbi gyakorlat szerint a szoba állagának leellenőrzése mellett történik.
2022. Május hónapra a havi térítési díj befizetendő, és 2022. június hónapban a korábban már megfizetett megfizetett koóció összege minden bennlakó esetében beszámításra kerül arra tekintettel hogy 2022.07.01-el áraink változnak.
Az új árak honlapunkon megtalálhatóak.

2,
Aki szeretné nyáron az Ifjúsági Szállóban bent maradni, az a korábbi gyakorlat szerint 2022. június 20-ig igényelhet szobát 2022. július és augusztus hóra. A szoba igénylése mailen történhet info@hotelsandra.hu címre küldött maillel. Ha egy fő szeretne szobát, akkor a hallgatói árak közül az 1 fő/szoba ár fizetendő. ha ketten szeretnének szobát igényelni, akkor értelem szerűen a 2 fő/szoba ár. Pl. ketten szeretnének egy szobát kérni, akkor az állami finanszírozású hallgatók 33200 Ft/fő, nem állami finanszírozású hallgatók 38.400 Ft/fő/hó. külsős lakók pedig 43.300 Ft/fő/hó térítési díjat fizetnek.
Ha ketten együttesen igényelnek a nyári időszakra szobát, mindkét személynek szükséges mailt küldenie, megjelölve a szobatársat, de ha a szobatárs időközben kimegy, vagy meggondolja magát és visszavonja jelentkezését, akkor egyedül maradónak egyedül kell majd a szoba teljes árát kifizetnie.
2022. július hóra fizetendő díjat 2022. június 27 és 2022. július 4. között rendezni szükséges! Ezen időszakra un. hallgatók nyári elhelyezésére szolgáló szobák kijelölése a jelentkezők számának függvényében 2022. június 20-ig megtörténik. Az új szobáról minden jelentkezőt írásban tájékoztatunk.

3,
Az utóbbi időben hirtelen megnőtt az elektromos rollerek száma. Nagyon sok lakónk megpróbálja felvinni a szobába. A szobák tisztasága, a liftek koszolódása és sérüléseinek elkerülése érdekében a szobába vihető eszközöket a Házirendünk 28. pontja szabályozza
„Az ifjúsági szállóba élőállatok, vagy oda nem illő tárgyak pl. kerékpár nem vihetők be, ott nem tarthatók, ezen szabály megsértése a bérleti szerződés azonnali hatályú felmondását vonja maga után. Kerékpár kizárólag a kijelölt tárolókban, a tulajdonos nevének és szoba számának feltüntetésével saját felelősségre tárolható, mivel erre a szálló biztosítása nem vonatkozik”
Az elektromos roller is a kerékpár kategóriába tartozik, így aki felviszi a szobába, a Házirendet súlyosan megsérti.
Kérjük, hogy mindenki helyezze el rollerjét a Házirend szerinti kerékpár tárolók egyikében, vagy a korlátozott számban az erre a célra kijelölt 133-as szobában, ahol a lezárt tároló helyen, bruttó 1000/Ft/hó térítési díj ellenében biztonságban tudja járművét.
Ezen térítési díj ellenében az akkumulátort is feltöltheti.
A tárolóhely igénylés és befizetés az Ifjúsági Szálló recepcióján történhet. A házirend betartását folyamatosan ellenőrizzük, és rövid türelmi időt követően a Házirend megsértőit szankcionáljuk is. Kérünk mindenkit, szíveskedjen a Házirendet betartani!
Kérjük szíves tudomásul vételüket!

Nyíregyháza, 2022.05.10.

dr. Nagy Gergely
Hotel Sandra Ifjúsági Szálló
Ügyvezető igazgató