Tájékoztatás

Kedves lakóink!

1.
Több lakótárs tette fel a kérdést, hogy pozitív Covid teszt esetén maradhat-e az Ifjúsági Szállóban? A kérdésre a válaszunk a többi lakótárs védelme érdekében az, hogy sajnos NEM, mivel ezt a szerződésünk 12. pontja egyértelműen szabályozza.

“12./ Igénybe vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben fertőző betegségben szenved, vagy
betegséget terjeszt, azt köteles bejelenteni és a szállóból kiköltözni! ”

2.
Arra a kérdésre, hogy a Miniszterelnök Úr mai bejelentésére várható e az hogy bezárják a Hotel Sandra Ifjúsági Szállót, az a válaszunk, hogy nem tudjuk.
Az előzetes információkból az derült ki, hogy a kollégiumokat és a szállodák turisztikai célú igénybe vételét zárják be.

Mi azonban nem vagyunk kollégium és turisztikai célú vendégeket sem fogadunk. A turisztikai célú vendégek fogadását a vendégszobákba beszüntetjük. A szobákba való vendégfogadás várhatóan felfüggesztésre kerül erre a jelzett 30 napra. A szigorítások pontos részleteinek megismerését követően mindenkit tájékoztatni fogunk.

Azt vélelmezzük azonban, hogy aki nem hallgató, un. külsős lakó, vagy külföldi hallgató, vagy dolgozik a tanulása mellett, úgynevezett üzleti célból lakik itt és nem pozitív a Covid tesztje, maradhat.
Azt gondoljuk továbbá hogy a többiek személyes tárgyai is a jelzett 30 napra szintén a szobákban maradhatnak.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

A szálló vezetése