Szobák kötelező kiürítése

Tisztelt Hotel Sandra Ifjúsági Szállóban lakó Hallgatóink/Vendégeink!

Mindannyian tapasztaljuk a hírforrásokból, hogy az új koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében egyre több és szigorúbb intézkedés meghozatalára kerül sor hazánkban.

Az országos Operatív Törzs 2020. március 14-i döntése értelmében a felsőoktatási intézmények kollégiumait, így a Hotel Sandra Ifjúsági Szállót is soron kívül ki kell üríteni, azaz nem csak hazamenniük és elhagyniuk szükséges a hallgatóknak a szobáikat, hanem azt ki is kell üríteniük!

A fenti intézkedés betartása érdekében kérünk mindenkit, (Nyíregyházi Egyetem és Debreceni Egyetem hallgatóit is) hogy a szobákban maradt személyes tárgyaikat 2020. március 15. (vasárnap) 12.00 órától az épületből haladéktalanul legkésőbb március 16. hétfő este 18 óráig elvinni szíveskedjenek! Felhívjuk figyelmüket, hogy a személyes holmik összepakolása az Önök feladata.

A kiköltözéskor a szoba kulcsát és a belépőkártyát mindenki a portán leadni köteles!

Az esetlegesen a szobákban maradt személyes tárgyakért felelősséget sem a Nyíregyházi Egyetem, sem a Hotel Sandra Ifjúsági Szálló nem vállal.

A külföldi hallgatók, a rektori méltányosságban részesült hallgatók pl. akinek nincs hová mennie, vagy külsős képzésben részt vevő pilóta és a külsős dolgozók az Ifjúsági Szálló vezetőjének utasítása alapján egy helyre/emeletre kell költözniük!

Felhívjuk minden kedves érintett figyelmét, hogy a rendelkezést köteles betartani! Tudjuk, hogy a szoba kiürítés rendkívül nagy munka Önöknek, és talán jobb lett volna, ha már az elmúlt heti kiköltözés elrendelésével egyidejűleg a kiürítés is elrendelésre került volna, de sajnos a napról napra súlyosbodó helyzet más-más intézkedéseket kényszeríthet ki.
Ezért kérünk mindenkit, hogy tanúsítson együttműködő, segítő magatartást.

A kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Jelen utasítás az Intézményi Védekezési Munkabizottság azonnali hatályú intézkedésének végrehajtása.

Nyíregyháza, 2020. március 15.

dr. Nagy Gergely ügyvezető igazgató